Dragi Drochieni și prieteni ai orașului nostru!


Vă spunem bun venit pe pagina web oficială a Primăriei  orașului Drochia!

Misiunea Primăriei oraşului Drochia este de a soluţiona şi gestiona, în numele şi în interesul colectivităţii locale pe care o reprezintă, necesitățile publice, în condiţiile legii, de a asigura respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, a prevederilor Constituţiei, precum şi punerea în aplicare a legislaţiei în vigoare.

Prin urmare, scopul principal al site-ului – este asigurarea transparenței procesului decizional în primăria orașului Drochia, furnizarea informației cu privire la activitățile administrației publice locale și a strategiei de dezvoltare a orașului, a atractivității investiționale.

În acest sens, doresc să aduc mulţumiri tuturor celor care au sprijinit demersurile iniţiate, care au înţeles şi au susţinut strategia noastră de dezvoltare, tuturor celor care au fost activ implicaţi în ceea ce încercăm să rezolvăm şi să construim.

Sperăm ca pagina noastră să fie utilă pentru dvs., să prezinte interes în scop de colaborare, vă asigur că toate sugestiile şi mesajele dvs. vor ajuta administraţia publică locală să vă cunoască mai bine doleanţele, pentru realizarea lor.

Vizitați site-ul nostru pentru a lăsa feedback-ul sau o sugestie.

Cu respect,

Primar al orașului Drochia

Nina CERETEU

Back to top
0Shares